Städnoja

Tisdagen avklarad
Nu är även denna gråa tidsdagen över. Jag gick upp halv sju i morse eftersom att jag hade ett möte med de som har hand om våran marknadsföring; smarter marketing i alvik klockan åtta. Det gick jättebra, deras kontor var jättefint! Ganska stora, fräscha lokaler och stämningen var väldigt bra. Efter det hade jag olika kundmöten att åka på restan av dagen, vilket jag tycker är väldigt roligt så dagen gick fort trots det dåliga höstvädret. 

Väl hemma var det bara att sätta igång och städa. Jag har skjutit upp storstädningen som jag har varje höst. Jag rensar ut alla sommarkläder och sommarskor och går upp med dom till vinden. Jag går igenom alla lådor och rensar allt som rensas kan. Tömmer alla skåp och tvättar ur dom tvättar alla mattor osv. Jag blir alltså crazy. Denna städningen tar ju som ni förstår flera dagar! Jag påbörjade den redan i lördags och är fortfarande inte klar. Men det känns så skönt att få allt rensat och redo inför hösten och vintern som väntar. Mitt i allt städande tyckte jag att jag behövde göra en hårinpackning och köra på en ansiktsmask. Så det gjorde jag. Jag hoppas verkligen att grannarna inte såg mig där jag sprang runt med inpackning droppande från håret, en grön ansiktsmask droppande från ansiktet, med en svabb jag låtsades var en mikrofon. Isåfall ser dom nog till att jag inom de närmsta veckorna blir vräkt eller också samlas dom alla hos grannen som bor tvärsöver med popcorn och får gratis underhållning. 

Nu ligger jag i sängen och laddar upp för ännu en dag fullproppad med roliga kundbesök. Jag börjar dessutom nio i morgon bitti stället för klockan åtta. Så skönt med en timmas sovmorgon faktiskt, det kan jag verkligen behöva nu efter denna städkvällen jag har precis avklarat!